SUSHI VANDAAG PURMEREND

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3343 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Vandaag Purmerend. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 19:59 Allemaal goed.
16 mei 2024 om 11:46 Verkeerde sushi binnen gekregen heb t al nu 3x gehad laatste keer
12 mei 2024 om 21:04 Er miste wat in de pokebowl... Afhaaltijd klopte ook niet helemaal. Verder was het top!
12 mei 2024 om 20:57 Prima sushi! Helaas waren een aantal Sushi niet helemaal goed gerold dus vielen ze uit elkaar. Kwaliteit is goed
12 mei 2024 om 19:56 Netjes optijd Sushi was zoals altijd, prima
7 mei 2024 om 23:20 Ik ben altijd tevreden als ik hier bestel maar dit keer was het gewoon niet lekker, verkeerde sushi binnen gekregen en je proefde dat het gewoon niet vers was. Jammer
7 mei 2024 om 22:34 Zeer slecht altijd zeer tevreden. Droog geen smaak normaal een handroll er bij. Heel jammer.
7 mei 2024 om 8:09 Lekker, vers en goed op smaak.
5 mei 2024 om 20:23 Snel geleverd en heerlijke sushi!
3 mei 2024 om 20:45 ze waren een ding vergeten mee te geven maar dat is snel opgelost!
3 mei 2024 om 10:00 Yooo. Terwijl ik dit schrijf aan het kotsen omdat ik niet kon stoppen met eten
1 mei 2024 om 21:33 Lekker en keurige bezorgtijd